mapa není k dispozici
Date/Time
Date(s) - 08/02/2025
18.00 - 22.30
Category(ies)
ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE
8. února 2025 v pořadí již 22. akce pod názvem
GASTRONOMICKÝ VEČER
Tentokrát na téma:
Rozloučení s paní Zimou
Menu
Carpaccio z mušlí Svatého Jakuba s kapkami bylinkového oleje a kouskem světlého citronového chleba
Sauvignon blanc Mount Riley Nový Zéland
Silná kuřecí smetana s restovanou zeleninkou
Chardonnay Domaine Cibadies – Languedoc
Medailonek pečené vepřové panenské svíčkové na puré z černého kořene
Cotes du Rhone Réserve Grand Veneur
Filátko z norského lososa pečené pod zelenou krustou, servírované na podkladu z brambůrek Grenailess a glazované cibule
Riesling Réserve Gustave Lorentz – Alsasko
Svařené víno, tak trochu jinak
PORT FINE RUBY QUINTA DA ROMANEIRA