FRANCOUZSKÁ RESTAURACE TŘICÁTÝCH LET


mapa není k dispozici

Date/Time
Date(s) - 16/03/2019
19.00 - 22.30

Category(ies)


ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

GASTRONOMICKÝ VEČER

16.3.2019 pro vás opět pořádáme akci ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

pod názvem

GASTRONOMICKÝ VEČER

Tentokrát na téma

FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY

V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.

HORS D OEUVRE

Variace předkrmů

MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017

SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR

S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU

BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER

ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“

NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC

GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017

FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY

VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE 2017

SÝR

CREPES SUZETTE

SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015

NA AKCI JE NUTNÉ SI PŘEDEM ZAJISTIT VSTUPENKY

OBJEDNAT ZDE >>>>

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *