nahrávám mapu....
Date/Time
Date(s) - 08/03/2014
19.00 - 22.30
Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267
Category(ies)
Zážitková gastronomie
Gastronomický večer
Již tradiční akce zážitkové gastronomie, kterou pořádá Alan Remeš a klub karlovarských šéfkuchařů Chef de Chef club.
Řízená degustace pořádaná jako slavnostní večeře s pětichodovým menu a kvalitními víny.
Menu
Rozloučení s paní Zimou
Carpaccio z mušlí Svatého Jakuba s kapkami bylinkového oleje a kouskem světlého citronového chleba
Rulandské bílé 2011, pozdní sběr
Silná kuřecí smetana s restovanou zeleninkou
Chardonnay 2011, pozdní sběr
Medailonek pečené vepřové panenské svíčkové na puré z černého kořene
Rasteau „Tradition“ Ortas
Filátko z norského lososa pečené pod zelenou krustou, servírované na podkladu z brambůrek Grenailess a glazované cibule
Rulandské šedé 2012, výběr z hroznů
Svařené víno, tak trochu jinak
V případě potřeby Vám můžeme zajistit ubytování.